Срив между Коцето и Надя, тя не е на себе си от гняв и с пълно право! Натири Коцето, за да размисли!

Едно от най-красивите и обичани семейства у нас - това на Коцето и Надя, е в момент на тежка криза. Двамата дори са си взели "почивка" за известно време, през което хубавата Надя да размисли как да продължат занапред. Това разкриха източници, близки до звездната фамилия.

Разривът между Константин и Надя е следствие от неочакваната загуба, която певецът ще претърпи в най-скоро време. А именно - той губи най-вървежната си дискотека в Студентски град и то не заради друго, а заради подозрения за нещата, които са се разигравали вътре месеци наред, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333018" align="alignright" width="300"]Коцето и Надя Надя не може да преглътне новината, която научи за Коцето и бизнеса му[/caption]

Полицейска информация сочи, че заведението се е използвало като сборен пункт на голяма част от наркодилърите в столицата, а вътре постоянно са пребивавали босове от подземния свят. Напоследък, заради тази си слава, дискотеката започна бясно да губи от редовните си клиенти, а законовите й приходи драстично намаляха, обясняват източниците.

Коцето обаче явно ще се измъкне по терлици, дори и да се открие нещо наистина подсъдно в заведението му, тъй като собствеността на дискотеката е доста спорна, а голяма част от фирмите, забъркани в този случай, са с управители цигани.

Това обаче изобщо не оказало успокояващо действие на хубавата Надя, която се намира буквално в тежка психическа криза. Надето нямала никаква представа какви хора идват в клуба на съпруга й, нито какви ги вършат там. Затова и останала като гръмната след новината за загубата на дискотеката и най-вече за причината за тази загуба.

"Надя е много добро и кротко момиче, което е оставило мъжа си да се занимава с музиката и бизнеса си, а тя си гледа детето у дома. Затова и тази информация я удари като гръм, просто е потресена. Тя с право не иска да вижда Коцето, поне докато не мине малко време и не се помъчи да осъзнае какво се случва на практика", коментират близки до Коцето и Надя.

Тепърва ще разберем дали тя ще съумее да му прости за тайните, които е пазил от нея и двамата да продължат отново като стабилното и здраво семейство, което бяха до днес.