Андреа е съсипана след поражението на своя любим, но причините са доста егоистични!

Снощната загуба на Кубрат Пулев от шампиона Кличко се отразява зле и на половинката му Андреа. Певицата е много разочарована, но не заради спортния неуспех на Кобрата, а поради собствени причини. Оказва се, че Андреа е стискала палци на своя любим най-вече заради предстоящата сватба, научи Kliuki.bg. Боксьорът от доста време й обещаваше, че ще се ожени веднага за нея след спечелването на световната титла. Това обаче не се случи снощи и няма изгледи да се случи скоро.

"Чаках 2 години само да ми предложи. После обеща, че ще станем семейство след победа над Кличко. Ами сега? Още ли трябва да чакам? Нямам нерви вече, искам да се омъжа." - беснеела Андреа пред свои близки.

[caption id="attachment_329640" align="alignright" width="300" class=" "]Красавицата Андреа Красавицата Андреа[/caption]

Обещанието на Кубрат Пулев за сватба важеше само в случай на победа над Владимир Кличко. Тъй като тя не дойде, се очаква, че той няма да се ожени, поне не и докато не застане на световния връх. А това може да се случи не по-рано от след 2 години, предвид трудната организация около мача в Хамбург. Дали Андреа е склонна да го чака още толкова?

"Че тя го обича, няма съмнение. Но е нормално да иска вече нещо повече, все пак наближава 30-та си годишнина, което кара всяка една жена да се замисли за живота. Разбирам обаче и Кубрат. Един брак или дете ще го разсеят от работата му и може да не види никога световната титла. Вижте Кличко например. Чак сега се сгоди и чака дете, а наближава 40. Всеки боксьор трябва да мисли първо за кариерата си, иначе няма никога да стане велик." - е мнението на близък до двойката човек, който пожела да не издава самоличността си.

Въпреки че Андреа написа веднага след загубата, че Кобрата е нейният шампион, тя мисли преди всичко за себе си и начина, по който ще й се отрази на нея това поражение. Реакцията й е неочаквана, но разбираема.