Нервите на Гала не издържаха и тя рухна пред колегите си в Нова телевизия!

Водещата на едно от най-гледаните предавания "На кафе" - Гала показа изненадващ пристъп на слабост и буквално рухна пред очите на колегите си. Блондинката се разплака от безсилие, разкриват служители в Нова телевизия, пред чиито погледи се разиграла неочакваната сцена.

Причина за нервния срив на Гала бил внезапният и унизителен удар, който водещата получи в ефир. И то не от кой да е, а точно от недолюбваните от нея Албена Вулева и скандалната й майка Людмила Захажаева. Двете дами гостуваха в предаването, макар че Гала направила всичко по силите си да разубеди продуцентите на Вип Брадър и да ги склони да отменят участието им. Рейтингът обаче се оказал по-важен от чувствата на водещата и Гала се принуди да седне на стола срещу тях.

[caption id="attachment_330320" align="alignright" width="300"]Гала Гала не издържа и се разплака пред колегите си[/caption]

И ударът към нея не закъсня. Гала очаквала всичко, но не и това, което избълва Людмила Захажаева по неин адрес. "Какво си се стреснала - заекваш чак?! Не ми заеквай, защото много глупости изговори за Албена и за мен досега. Вместо да заекваш, говори - защити се. Или си жена, която само въздиша и няма никаква позиция?! Досущ като онази другата - Кремена Халваджиян, която те прави всеки ден да изглеждаш на циркаджийка. Погледни се!", всички тези и още куп обидни думи избълва рускинята Людмила Захажаева към Гала, която едва не сдаде багажа още в ефир.

"Гала издържа стоически, но ако щете вярвайте - още след края на снимките й донесоха валидол, защото беше пред припадък от нерви. Тя стана от стола си, излезе в коридора и уж искаше да отиде да подиша чист въздух, когато не издържа и се срина пред колегите. Разплака се, а Джуджи бе непрекъснато до нея, прегръщаше я и я утешаваше. В случая обаче не Гала е глезлата, която не може да понася удари, а лудата Людмила Захажаева, чиито манталитет и речник са като на селски простак. Тази жена се е сбръчкала от злоба", коментират вбесени и останалите служители в телевизията.

В крайна сметка Гала се зарекла и дала обещание, че ако още веднъж тези двете прекрачат прага на студиото й по какъвто и да било повод, то да ги интервюира някой друг, защото тя няма и да ги погледне.