Жени Калканджиева търпя дълго срама и обидите на Тачо, но видовден дойде!

Стефан Манов - Тачо си получи заслуженото. Съпругът, или по-точно казано бившият съпруг на Жени Калканджиева (тъй като двамата са в развод), най-после изпита на гърба си що е то видовден. Отмъщението на шестата по красота в света се стовари върху главата на прелюбодееца, който е тотално съсипан. Това разкриха близки до семейството на Жени Калканджиева и Тачо.

Припомняме, че Жени Калканджиева месеци наред търпеше стоически обидите, униженията и изневерите на мъжа си, който скъса синджира още с излизането им от Къщата на Вип Брадър и не си седна на задните части до днес. Тачо сложи рога на Жени Калканджиева с манекенката Дани Димитрова, след това с дъщерята на Митко Цонев - Деси Цонева, а преди няколко дни тотално омаза пейзажа с креватните си упражнения с Гентиана Халити, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334189" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева забранява на Тачо да взима сина им, докато се държи като отвързан[/caption]

И точно това бе моментът, в който чашата на търпението на Жени Калканджиева преля - окончателно. Вярна на характера си и на непоколебимото си чувство за достойнство и себеуважение, Жени Калканджиева буквално уби Тачо с решението си да ограничи контактите и достъпа до сина им Георги.

"Това беше, свърши се! Развеждам се с теб и не само аз не искам да ти виждам физиономията повече, но и синът ти няма да те вижда. Не и докато продължаваш в същия дух, живееш като олигофрен и му влияеш зле. Няма съд, който да не застане на моя страна и да не ограничи срещите на детето с баща идиот, който не може да си държи панталоните закопчани", заявила с остър тон Жени Калканджиева на Тачо и то не в директна среща очи в очи, а по телефона. Това разказаха близки до шестата в света, които я подкрепят напълно в решението й.

"Жени е абсолютно права. Както е тръгнал, Тачо не се прибира вкъщи - постоянно митка по барове, напива се като свиня и се чуди коя пача да забърше. Що за родител може да си при тези обстоятелства?! Да вземе да порасне най-после това момче, защото отдавна стана жалък и смешен", коментират близки до разпадналото се семейство на Жени и Тачо.

Колкото до самият Стефан Манов, той приел новината от Жени като най-жестокия удар в живота си досега. Но единственото, което може да направи, за да промени нещата в своя полза, е да промени себе си и живота си - което надали ще му се получи лесно.