Валерия Георгиева бе избраницата на ергена Евгени Генчев

Рошавият пианист посочи за своя годеница манекенката Валерия от Плевен. Освен с мода, момичето е страстна защитничка на бездомни кучета и котки и има свой приют.

Още в предаването „Ергенът“ Вал твърдеше, че животните са й по-мили от хората и ги слага на първо място дори пред любовта.

Въпреки явните различия в житейските ценности между музиканта и моделката двамата се задържаха най-дълго като двойка. Фитнес гуруто от първия сезон на любовното риалити „Ергенът“ Виктор Стоянов избра служебно за своя годеница Виктория Капитонова, но не останаха и ден заедно след като шоуто свърши.

Ерген номер три Алек Младенов се показа като най-големия джентълмен, който целуваше момичетата на килограм и мнозина се вързаха на харизмата му.

Имаше драми, битки, удари зад гърба между момичетата, но в края на краищата Алек се показа като мамин и се измъкна от продукцията, като остави в несвяст да го чакат две от фаворитките му-Надежда Вишева и Магдалена Томова. Заряза ги, без да ги погледне мъжки в очите, а като подлец с видео съобщение.

Най-дълго изкараха Евгени и Валерия. Двамата заживяха заедно известно време и се явяваха по светски събития.

Гадаеше се дали са заедно наистина или са задължени от продукцията, докато изтече договора им. Но с днешна дата май са се разделили окончателно. Валерия замина да „ближе рани“ в Гърция с роднини, без следа от Евгени.

И споделила пред Айлин, която я изненадала с торта за рождения й ден, че „изживява изключително тежък период“. За раздялата говори и факта, че Валерия и Евгени вече не се следват и в социалните мрежи.

Източник: Хотнюз, Crimesbg.com