Слави Трифонов претърпя първата си загуба от доста време насам!

Слави Трифонов е адски разочарован, след като претърпя първата си загуба от доста време насам. От години Дългия се явява нещо като Джей Лено за нашенския телевизионен ефир и никой не е в състояние да срине популярността и рейтинга му. Нито на "Шоуто на Слави", нито на предаванията, продуцирани от него по Би Ти Ви.

Днес обаче стана ясно, че форматът "България търси талант", който Слави Трифонов продуцира, започва да губи почва и да затъва сериозно. Предаването все още води по рейтинг пред "Като две капки вода" по Нова телевизия, но проучване сочи, че разликата между гледаемостта на двете е само два процента.

[caption id="attachment_312864" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов е свикнал винаги да бъде първи, затова тази загуба го вади от нерви Слави Трифонов е свикнал винаги да бъде първи, затова тази загуба го вади от нерви[/caption]

И макар че Слави Трифонов и Би Ти Ви извадиха най-силния си коз в лицето на женския идол Асен Блатечки, дори той не е в състояние да спре непрестанно спадащия рейтинг на предаването. Това разкриха източници от телевизията, станали свидетели на това как Слави Трифонов беснял по коридорите, когато му съобщили новината.

"Слави Трифонов е разгневен до небесата, затова пък Магърдич Халваджиян се удря в тавана от кеф. Битката между двамата е от доста време, а от началото на годината Слави дръпна страшно напред заради Крисия Тодорова. Малката направо смаза Магърдич Халваджиян и шоуто му "Големите надежди", затова сега арменецът си умира от радост, че поне с "Като две капки вода" успява да натрие носа на Слави Трифонов", разкриват източници от кухнята на телевизията.

Слави Трифонов така се вбесил от спадащия рейтинг на "България търси талант", че се заканил ако нещата продължат в същия дух, идната година да прекрати всички отношения с формата. Стане ли това обаче, има риск в момента да се наслаждаваме и на последния сезон на предаването в България.

"Вярно е, че сама птичка не прави пролет, така че и един Асен Блатечки не е спасителния пояс за "България търси талант". Просто миналата година самите участници бяха много по-интересни и хората ги заобичаха. Докато сега повечето от тях са буквално неразпознаваеми", коментират в телевизията, а такова било и личното мнение на Слави Трифонов.