Ненчо Балабанов, който от години е луд по тениса, успял да запали и съпругата си Катрин Русева по този спорт. Към днешна дата съпрузите са в Гърция на спортен лагер. Малката Алина, която се появи на бял свят преди 6 месеца обаче, не е с тях – за нея се грижат бабите й.

 

Ненчо споделя, че с времето тенисът се е превърнал в негова голяма страст и когато ходят на снимки, първото нещо, от което се интересува, е дали някъде има тенис корт.

Тъй като дъщеричката им вече е поотраснала, двамата със съпругата му си позволяват да я оставят на грижите на бабите за по няколко дни.

В началото водещият на предаването „Сделка или не“ бил вечно недоспал заради новороденото, но постепенно успял да влезе в ритъм и да изчисти торбичките под очите си. Негови близки издават, че той активно се включва в отглеждането на дъщеричката им. Както е известно, той има и по-голям син от първия си брак.

 

Заради проваления му брак зад гърба, Балабанов нямал намерения отново да минава под венчило, но Катрин успяла да промени изцяло представите му. Така актьорът се престраши да й предложи брак през лятото на 2022 г. в Гърция, а сватбата им се състоя край Несебър. Малко след сватбата, двойката замина за Париж, а екскурзията им бе подарена от техни приятели за сватбата. Истинският им меден месец обаче бе на Малдивите, където всъщност е била зачената Алина.

 

За разлика от актьора и тв водещ, чаровната брюнетка няма други наследници и отдавна копнеела за дете. Тя е с цели 13 години по-млада от него, но разликата във възрастта досега не им е създавала пречки във връзката.

Източник: Уикенд