Нелина Георгиева успя да стане невероятна и съвършена още на 18

Пълнолетието е хубаво нещо. Повечето тийнейджъри се самозабравят, тъй като законът им позволява по-голяма свобода. В случая с Нелина Георгиева свободата се изразява в това да поддържа тялото си в отлично състояние. Нещо, което можеше и преди това, но сега вече е позволено да бъде с момчета във физически план.

[caption id="attachment_340439" align="alignright" width="300"]Нелина Георгиева е само на 18, а вече е перфектна Нелина Георгиева е само на 18, а вече е перфектна[/caption]

Разбира се, да се мисли, че Нелина не е имала гадже досега - е абсурдно, предвид уникалната визия, с която разполага. Тази визия обаче не се поддържа от само себе си. Зад нея стои дългогодишен труд. Още от малка певицата спортува най-редовно. Тя излиза всяка сутрин, за да бяга в някоя близка градинка. Дори когато е първа смяна в училище, Нелина Георгиева успявала някак да стане в 5 ч. и да направи своя сутрешен крос.

Закуската на младата хубавица се състои само в портокалов сок и много вода. Няма кафе, няма цигара, няма мазна баничка. Странно или не, Нелина издържа така чак до 12 ч., след което похапва лека салата. На вечеря Георгиева консумира някаква супа или бульон. Този режим тя си е наложила от години и го нарушава само в краен случай, когато е на купон или не е у дома.

Нелина Георгиева се прочу в музикалното шоу за таланти X Factor, припомня Kliuki.bg. Още тогава тя бе определяна от зрителите като много красива, но възрастта й беше доста крехка (16 г.), което някак предпазваше девойката от похотливите погледи на мъжете. Преди месец обаче Нелина навърши пълнолетие и вече нищо не й пречи да бъде с когото си поиска.

"Нелина е ослепителна. Когато видя тялото й, онемявам. Няма по-голяма красавица във всичките три сезона на X Factor." - счита Фейсбук потребител

Нелина Георгиева остана на косъм от финала в музикалното шоу, но красотата й я държи в общественото полезрение вече година и половина.