Нели Рангелова разкри как успя да свали цели 18 килограма!Зашеметяващ сексапил разпръсна

Нели Рангелова в студиото на предаването „На кафе”, в което гостува преди дни. Изпълнителката на „Мой стих”, навърши 61 години на 15 септември, което я прави кака на водещата Гала. Която ще празнува 53-тия си рожден ден през февруари следващата година. [caption id="attachment_433894" align="alignright" width="300"]Нели Рангелова Нели Рангелова гладува и спортува[/caption] И все пак Нели буквално сияеше с младост и свежест, за които биха й завидели и най-актуалните топ красавици, които са на годините на сина й Мартин. Певицата блестеше в елегантна дантелена бяла рокля с дълбоко деколте, ефирна прическа и лек грим. Перфектната визия на Нели, за която по-късно стана ясно, че поддържа с глад, се допълваше от увереността й и ведрото й, позитивно настроение със закачлива нотка. Само преди две години тя съвсем не била в това позитивно настроение и нямала тази вътрешна настройка, която я кара да се усмихва и вълнува дори от малките неща в живота. Тогава, както се изрази Нели, влязла в пубертетната възраст, която се случва след 50-те. Певицата качила доста килограми, най-вече около корема. Промените, които настъпват при всяка жена на тази възраст, не се отразили никак добре на настроението й. Мъжът й опитвал да я развесели, като се шегувал, че „много сърфира”. Ставало й топло, после пък студено... И този женски емоционален период започнал да се отразява на фигурата й, докато Нели в един момент решила, че това вече не може да продължава така.

„Не искам. Не се харесвам. Просто не можех да се приема като дебела жена”, признава Нели Рангелова. Тя открила добавки, които започнала да пие стриктно, и обеща да препоръча на Гала, за да си ги знае.

Певицата се подложила на строг хранителен режим и посещавала редовно фитнес залата. „За година и половина смъкнах 18 килограма. Не беше лесно, но е напълно постижимо”, похвали се Нели и издаде, че сега отново няма дрехи. Затова пък успява да „влезе” в дънки и рокли, които са от 90-те, пише вестник "Уикенд". Всяка сутрин естрадната звезда закусва мюсли. Към 16 часа хапва плодове или диетичен сандвич. А вечерята й е в 18 ч. и включва салата, печена чушка и малко месце. Направо си гладува, изтъкна и Гала. „Да, ама не ми прави впечатление”, сподели Нели с усмивка и допълни, че не пие никакъв твърд алкохол. Понякога си позволява чаша-две бяло вино. Единствено през лятото се осмелила да наруши режима си и хапвала веднъж седмично от любимите си калмари и скариди. Затова пък движението било повече. С мъжът й Георги пътували доста, прекарали незабравимо лято. Нели Рангелова се радвала и на музикални изяви. Пяла на Бургаския фестивал, имала участия по морето. В момента работи по три песни, клип и представянето си на концерта на Мишо Белчев на 8 ноември в НДК. Със същото вълнение и нетърпение споделя и плановете с мъжа си. Двамата посетили Старосел и Дяволското гърло. В последно време все избирали дестинации с исторически забележителности. Нели го обясни със страстта си към археологията. „Отсега сме планували през април да отидем до Плиска, Преслав и Мадъра”, сподели тя.