Неостаряващата Нели Рангелова призна за няколко забежки

Имала голям крах с колегата си Орлин Горанов. Не, чаровникът не е изневерил на съпругата си Валя. А общата им песен с Нели Рангелова така и не „видяла бял свят“.

Певицата имала забежка и с полицай. По-скоро виртуално запознанство в социалните мрежи с ченге от Горна Оряховица. Той я намерил и заявил, че е написал песен и текст специално за нея. Нели Рангелова признава, че цяла година се крила от него, като мислела, че това е скрита камера. Накрая все пак се решила да чуе парчето, което той й изпратил.

„Буквално бях като гръмната, след като чух песента. Не можех да повярвам.Беше страхотно. Но после, заради песента  „Както съм била“, той бе наказан от началството и дори заплашен да бъде уволнен. Защото шефа му мислел, че получил пари от мен. А аз не съм му дала и лев“, признава Нели Рангелова. Само че заради неприятностите в службата младия мъж напуснал полицията и отпрашил на работа в Англия.

Изпълнителката на „Писмо до татко“ определя себе си като „карък в професията“.

Винаги, преди важни участие и изяви зад граница, я сполетява някакво нещастие. Преди турнето й в Америка лежи в болница, вирус я тръшва преди концерта й в НДК. Когато се връща от турне в Германия и Швейцария получава световъртеж.Не я подминава и големия кошмар на певците-на няколко пъти губи гласа си.