Нели Петкова все още е влюбена в Слави Трифонов и отново иска да бъде с него, но Дългия за пореден път не се позаинтересува от нея

[caption id="attachment_341890" align="alignright" width="300"]Нели Петкова явно никога няма да превъзмогне Слави Трифонов Нели Петкова явно никога няма да превъзмогне Слави Трифонов[/caption]

Четири години трябваха на Нели Петкова за превъзмогване на болката и мъката по Слави Трифонов. И тъкмо когато хубавицата успя да избяга от своя "кошмар", дойде обаждането от шоумена, в което той я канеше да участва в големия му звезден концерт.

Както вече се разбра, Нели Петкова не само участва в шоуто в "Арена Армеец", но и зае особено главно място е него. До Kliuki.bg обаче достигна информация, че певицата не се е върнала от САЩ заради концерта, а защото у нея отново се била прокраднала надеждата, че може да бъде със Слави Трифонов, понеже е узнала за раздялата му с Мартина Огнянова.

Уви, Дългия за пореден път не възприе Нели Петкова по този начин. И не само това, но и от скоро той отново е обвързан. Виждайки го с Мартина Джорджевич, Нели просто не издържала и заплакала, вещаят слуховете, донесени от очевидци.

Говори се, че когато видяла как Слави и Мартина се целуват, у Петкова отново изплували жестоките спомени от миналото, в което шоуменът се е натискал с различни жени под носа на Нели, без изобщо да забелязва, че в шоуто му работи жена, която е луда по него.

Въпреки всичко, Нели Петкова този път не смята да се предава. Тя вече е натрупала достатъчно самочувствие, натрупано зад граница, заради което имала намерение да се бори за Слави. Певицата не виждала голяма конкуренция в Мартина Джорджевич, но й било доста мъчно, че Дългия не я забелязва като жена, даже и като е необвързан. Очаква се Нели да не се връща скоро в САЩ и да опита да оплете в мрежите си бившия си началник.