Нели и Сано вече женени, идеята на малката Ава - красавицата Нели Атанасова и Александър Сано се венчали заради детето си!

Сватбата е била скромна, на плажа, само с близки, приятели и роднини, без излишни шумотевици и медии. Нели Атанасова и актьорът Сано имат детенце Ава, а заедно отглеждат и другото по-голямо дете на Нели - Иво.

Както пише и в "Блиц", точно малката Ава инициирала основно тази романтична сватба. Въпреки че Нели и Сано са щастливи заедно от години, те дълго време не мислели за брак. Но момиченцето растяло и все питало татко си кога ще се ожени за мама, накрая двамата родители решили наистина да си организират едно сватбено тържество и да подпишат официално.

[caption id="attachment_325360" align="aligncenter" width="280"]Нели и Сано вече женени Нели и Сано вече женени, главно заради детето си[/caption]

Медиите научиха за събитието с помощта на Наско Месечков - партньор на Нели от състезанието за танцуващи звезди по Нова ТВ. Наско, който бил един от гостите на сватбеното тържество. Той сам си публикувал снимки от сватбата във Фейсбук, защото хванал жартиера и се похвалил на приятелите в мрежата, но от там изтекла информацията и се разпространила новината за брака на Нели и Сано. Нещо, което те не криеха, че искат, но и не уточняваха подробности, припомня Kliuki.bg.

Желаем на новото семейство дълъг и щастлив семеен живот!