Нели Хаджийска проговори в социалната мрежа, че се  е развела  със законният си съпруг си Данаил. Водещата сподели още, че магията, която ги свързвала била изчезнала, но акцентира на това, че няма намесен трети човек. Със съпруга се разделили по живо по здраво защото вибрациите им в момента били на различни честоти.

Това твърди в публичното си изявление пухкавата блондинка, но на няколко пъти подчерта  факта, че по между им не е намесен трети човек, няма изневяра, а охладнели отношения. И въпреки многобройните опити на Нели и Данаил да спасят брака си, дори с помощта на семеен терапевт най-накрая слагат  край на мъчението, продължило години.

Само, че добре запознати хора от близкото им обкръжение твърдят, че Нели не е до край искрена с почитателите си. Проблемите на семейството са отдавна. А на дъното стои друга жена.

Разбрало се, че Данаил има извънбрачна връзка с актриса. С която работи заедно в Боянския киноцентър. Където е шеф на студио за визуални ефекти. Връзката с колежката му възникнала покрай една командировка в Лондон през 2014 г.

В продължение на няколко години той се опитвал да се отърве от любовницата си , но и семейните терапии били безсилни да развалят авантюрата му. А  близки до Нели Хаджийска твърдят, че и тя е намерила човек до себе си и не е сама.

Източник: Лупа.бг