Многодетната майка Антоанет Пепе не е приключила с раждането на деца. След като вече има три на брой, тя работи за четвърто.

Избраникът й е не кой да е, а синът на подземния бос Иво Карамански, който бе ликвидиран от мафията преди 23 години. Иво – младши е луд по Пепе и иска да създаде семейство с нея.

Двойката не е от много дълго време заедно, но вече е убедена, че трябва да има дете. Затова двамата не ползвали никакви предпазни средства по време на плътския акт.

Пепе е 7 години над Иво по възраст, но това не притеснява нито нея, нито него. Той има този пример у дома, тъй като майка му Нели Атанасова е с 3 години по-голяма от втория му баща Александър Сано, който го осинови.

Самата Нели била възхитена от Антоанет, въпреки че е по-възрастна от сина й и има цели три деца. Затова нямала против да стане баба, макар в момента да е едва на 48 г. Актьорът Сано пък е напът да стане дядо само на 45 г.

Пепе изобщо не се притеснявала от недъга на Иво, който преди близо година загуби ръката си по време на катастрофа в Нидерландия. Това показвало на младия мъж, че точно тя е жената, от която трябва да има деца.

В социалните мрежи обаче Пепе е обект на много подигравки и присмех, понеже е само на 31 г., а вече има три деца от двама различни мъже. Мнозина я наричат с унизителното „женския вариант на Благо Джизъса”.

Източник: Уикенд