Нели Атанасова говори за любовта и Косъма

Красивата Нели Атанасова, която публиката познава като тв водеща, всъщност е била гимнастичка, при това доста добра, научи Kliuki.bg. В последствие започва да участва в различни тв предавания - за мода, шоубизнес, новини, известно време любовта й с танцйорът Айвън беше доста отразявана и следена и от медиите и бяха популярни с публичните си изяви.

Един от най-важните периоди в живота й е с Карамански, от когото ражда и син - Иво. Иво вече е на 16 години. Тя споделя пред "Love", че момчето й Иво е израснал изцяло с нея, познава я много добре и тя много го предпазва от хорски приказки относно нея и баща й.

[caption id="attachment_310741" align="aligncenter" width="300"]Нели Атанасова говори за любовта и Косъма Нели Атанасова говори за любовта и Косъма[/caption]

От шест години живее на семейни начала с Косъма, имат общо дете Ава. За връзката си казва, че е много хармонична, разбират се и живеят спокойно. Двамата много се грижат за децата и са щастливи. Наскоро излязоха слухове, че мъжът й има любовни отношения с друга, но Нели посреща подобни новини с насмешка и чувство за хумор.

[caption id="attachment_310742" align="aligncenter" width="300"]Вече шест години Нели и Санди живеят заедно Вече шест години Нели и Санди живеят заедно[/caption]

Нели Атанасова е едно от лицата в новия сезон на "Денсинг старс". Тя казва, че не се смята за много добър танцьор и вярва, че бързите танци ще бъдат най-трудни за нея, но иска да се учи и да се забавлява. Няма амбициите да печели този формат. Липсва й подкрепата на любимия човек, защото по същото време той участва в "Къртицата", но вярва, че и двамата ще се справят с начинанията си.