Депортират Бийбър до дни

Краят на славата за Джъстин Бийбър връхлита певеца с пълна сила. Идолът на тийнейджърките може да бъде депортиран от САЩ съвсем скоро, пише Блясък.бг. Причината е направо нелепа. Джъстин е съден от свой съсед, който твърди, че го е замервал с яйца. Ако Бийбър бъде признат за виновен, то той ще трябва да напусне САЩ незабавно, тъй като работната му виза ще бъде прекратена веднага.

[caption id="attachment_305442" align="aligncenter" width="300"]Krai-s-Jastin Хлапашка грешка на Джъстин Бийбър му коства кариерата[/caption]

След няколко дни Съдът ще произнесе решението си, а до тогава милиони девойки по света ще тръпнат и ще се молят звездата да спечели делото. Ако това не се случи обаче, Джъстин Бийбър ще трябва да се върне в родината си Канада, което ще значи край на славата за него. Именно в САЩ той придоби огромна популярност, като всяко негово турне оставя след себе си милиони почитатели.

Скандалите около Джъстин обаче не спират с това. Сигналът на съседа е довел до арест на човек от къщата му. Полицията е открила кокаин в дома на тийн звездата. Бийбър обаче не е заподозрян, тъй като се твърди, че няма отношение към наркотиците в дома си. Вместо това, той може да си замине от САЩ заради нещо много по-нелепо, каквото е замерването с айца.