Това, което Диана Димитрова искаше, се получи. Хората отново говорят за нея, след като беше потънала в забрава. Тя ги подсети коя е с една случка отпреди 5 години.

Що за жена не би си потърсила правата в съда цели 5 години, само и само да не си развали кариерата? Очевидно правата й в тази конкретна ситуация не са били и чак толкова големи, тъй като усилено се говори в обществените страни, че побоят върху нея е бил провокиран от самата нея заради психически тормоз над бияча й.

Диана е била в любовни взаимоотношения с този, когото в момента съди. Той е бил женен по онова време и тук лъсва цялата ценностна система на актрисата. Разбила е семейство, а после се описва като жертва.

Истината е, че Димитрова неведнъж си е служила с креватна гимнастика, за да си проправя път към голямата сцена. Имала е афери и с режисьори, и с актьори, само и само да се набута в някой сериал или филм.

Успя да се домогне до „Откраднат живот”, където си пролича нейната некадърност като актриса, както спомена журналистът Явор Дачков. По-интересното е, че от доста време никой не я е търсил за роля, а причината не е само в това, че играе зле, а и в това, че характерът й е непоносим.

Хора от актьорската гилдия разкриват, че кариерата на Диана Димитрова е била много зле преди скандала с побоя. Тя обаче си вкара огромен автогол, защото си направи по-скоро негативен ПР и се разбра, че спи с женени мъже за роли.

Повечето от колегите й са категорични, че с нея се работи много трудно, постоянно имала изисквания и правела фасони, а в същото време й трябвали много дубъли, за да заснеме някоя по-сложна сцена.

В момента Диана ламти и за пари, защото с ПР-а, който си прави, описвайки се като пребита жертва, тя едновременно съди въпросния бияч и познавайки българското правосъдие, не е изключено да го осъди. Това най-вероятно ще коства немалка сума пари за обвиняемия.

Алчна за пари, със самочувствие без покритие и без никакъв морал, Диана Димитрова се опитва да убеди обществото, че е някаква жертва. Тя обаче упорито мълчи какво е провокирало целия този скандал? Целенасочено отказва интервюта от медии, където знае, че ще й зададат въпроса „Защо?”, а отива при Светослав Иванов в „120 минути”, който за половин час нито й зададе този въпрос, нито нещо друго, което да разясни случая.

Източник: Crimesbg.com