Албена Вулева и Венета Райкова показаха, че се мразят до смърт, но за това си има причина!

Защо се мразят толкова Венета Райкова и Албена Вулева?! Този въпрос си зададоха милионите зрители миналия петък, когато в шоуто "Голямата уста" вместо едната да задава, а другата да отговаря на въпроси, Венета Райкова и Албена Вулева се хапеха като отровни змии и буквално до кръв.

В разговора между двете нямаше нищо обективно и в интерес на Вип Брадър или зрителите. Албена Вулева и Венета Райкова окупираха ефира за личната си вентеда. Която, както се оказа, има и доста сериозна причина.

[caption id="attachment_328222" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Венета Райкова и Албена Вулева имат своя голяма лична война[/caption]

Поводът за неистовата омраза между Албена Вулева и Венета Райкова не е мъж, както се спрягаше преди време, а самочувствие, пари и рейтинг. Да, след като Би Ти Ви излезе с таблоида "Папараци" на Николета Лозанова, то Нова телевизия е решила също да пусне подобно предаване след края на риалитата Вип Брадър и Х Фактор. Пита се обаче кой ще бъде водещ на таблоида ала "Сигнално жълто".

Вариантите са два - първият включва за водещи Албена Вулева и Евгени Минчев, които набраха популярност с участието си в Къщата на Вип Брадър и показаха чудна спойка за сплетни и интриги. А вторият вариант, разбира се, е дългогодишното лице на телевизията Венета Райкова, която също остана без работа след спирането на "Горещо".

Именно това породи с нова сила омразата между Албена Вулева и Венета Райкова, която датира още от общата им работа в бившата телевизия Евроком. Преди влизането на Албена Вулева и Евгени Минчев в Къщата, тримата са започнали да си правят страшни мръсотии зад гърба един на друг, тъй като и лордът драпа за изява и иска да изкара някой лев - въпреки хвалбите му, че любовниците му подаряват ли подаряват апартаменти.

"Венета Райкова не може да се гледа не само с Албена Вулева, но и с Евгени Минчев, което се видя отлично и по време на лайфа в понеделник. Евгени Минчев я захапа на няколко пъти и то толкова язвително, че Венета не можа да си каже думата", коментират служители от Нова телевизия.