Християна Лоизу се класира втора в "Като две капки вода" и това беше огромна победа и признание за усилията й в шоуто, които бяха двойно по-големи от тези на останалите участници. Защо ли - ами, защото Християна е бременна и вече доста й личеше.

Гласовитката е в напреднала бременност и трябва да роди през август като се говори, че полът на бебето е момиче. За щастие всичко към момента върви като по вода, но темата тук е друга, а именно - кой е бащата на бебето.

Както знаем, Християна не пожела да говори за половинката си и всички се чудеха защо при все, че двамата се обичат, а скоро ще имат и потомство. Е, вече е ясно защо Лоизу е крила името на мъжа си. Оказа се, че това е бившият й годеник, когото тя изрита публично преди две години, но когото явно е приела обратно.

Става дума за журналиста Борислав Борисов, познат на всички просто като Боби Стар. Същият този Боби Стар, който се прочу с интервютата си с чалгарки, плеймейтки и кухи бръмчалки и който без да се замисли, сложи ей такива рога на Християна, докато те вече бяха сгодени.

Изневярата и предателството му накараха Лоизу да сложи край на връзката им, но сега не само е дала втори шанс на прелюбодееца, но и ще го дари с първото му бебе.

Източник: Crimesbg.com