Все сме виждали внушителни гръдни обиколки, но такова чудо... Пред бюста на Габриела Николаева не преде дори рекордьорката Катя от Ритон. Да, родилката, чието бебе се появи на света наскоро, е увеличила чашките на сутиена си поне три пъти.

Габи се появи на снимка в мрежата, щракната директно в анфас, а това, което се откри като гледка пред очите на потребителите е... сами виждате какво е, защото ние сме безмълвни. Факт е, че никой не може да обвини Габриела в прекаляване със силикона, просто защото такъв няма. Балконите й са съвсем натурални, заради което броят на завистниците на Иво Аръков рязко набъбна през последните години.

НЕЕ! Това истина ли е: Бюстът на любимата на Иво Аръков шокира хиляди, станал е троен! (как изобщо се движи - СНИМКИ)

Пита се обаче как се движи Габриела, защото това е огромен товар и никак не е лесно за носене. "Мъжете са сладури - гледат и цъкат с език - евала, ама не питат те самите ще могат ли да живеят нормално с такава тежест", смеят се дами в мрежата.

НЕЕ! Това истина ли е: Бюстът на любимата на Иво Аръков шокира хиляди, станал е троен! (как изобщо се движи - СНИМКИ) - Снимка 2

Други предполагат, че ефектът, колкото и да е рекорден, е само следствие от раждането и кърменето на бебето, а впоследствие ще премине и Габи ще си върне старите размери на прелестите.

"Тогава вече може и да й се наложи пластична интервенция, защото няма начин да не увисне яко. След раждане, а и при такива обеми...", коментират запознати.