Мястото където готви стратегът от Игри на волята бе подходящо не за Черешката,  а за Кошмари в кухнята

Неделчо Богданов, който бе първи в новите епизоди на кулинарното шоу реши да заложи отново на стратегия. Като избере възможно най-евтините продукти и покаже на гостите си, че и с тях може да ги нахрани и то богато.

Сега стана ясно, че Неделчо е ресторантьор и стопанисва пицария в Несебър, а баща му и той върти ресторант.

Още по време на пазаруването си несебърския мачо започна да се излага като се опита да купи един орех и не се разочарова като разбра, че ядките се продават по половин кило. Остави разфасовката на рафта като се оправда, че идеята му е да убеди хората, че и с не скъпи продукти се готвят хубави неща.

Салатата, която приготви бе някаква мешаница със стандартните готови ролца от раци, нямаше предястие, а основното, което бе телешки гулаш не бе готово. Остави Паулина, Мани, Андрей и Красима да го чакат да сготви. За питие поднесе някакво розе по 4 лева, което представи за италианско. Добре, е забърка чийз кейк по собствена рецепта, който се хареса.

Зрителите изригнаха от възмущение в мрежата: „Манчев въздишаше, едва оцеля от неудобство, как допусна такъв участник в предаването си. Този младеж къде е раснал и пораснал незнайно, но няма елементарно възпитание.”, „мърляч,  гнус ме хвана с тази мизерия, лоши продукти и постоянно облизване на приборите, с които се готви. Моля ви обръщайте им внимание и на хигиената,какви са тези черни нокти.. гнус..”