Актрисата Неда Спасова, чието име се чу от сериала "Откраднат живот" много се вживя. Екранната Кая Райкова не е малко дете, че да е наясно с едно - щом си публична личност, ще се говори за теб. Ще се търси с кого си, с кого лягаш и ставаш, с кого се разделяш - това се прави по целия свят и всеки е наясно. От Джей Ло и принцеса Даяна, та до Неда... Но това е отделна тема.

Причината Спасова да изригне до небесата, са статиите на някои медии относно самоличността на приятеля й, за когото източници говореха, че е режисьор. Не се споменаваше име, просто професия. Е, оказа се, че професията на гаджето й е сходна и пак е свързана с киното.

Неда Спасова бълва огън и жупел: Мръсници, това е приятелят ми! Дано се задавите! (СНИМКИ)

Това е Христо Генков, който е оператор на няколко наши известни филми като "Дякон Левски", "Мисия Лондон", "Ботев" и други. Двамата били заедно от шест години. И понеже Неда пусна обща тяхна снимка, но забрани да се разпространява и заплаши да заведе дело за авторски права, то ще ви покажем снимка на Христо от Гугъл.

Неда обаче не спира да обижда и плюе журналистите, които се водят таблоидни и очевидно това им е работата. Ако някой не е чувал, таблоидната журналистика е една от най-развитите, а и платени зад океана.

Спасова обаче изкара пишещите мръсници и хубаво ги насмете, защото написали, че крие гаджето си. А тя искала да си пази личния живот за себе си.