Втори като него няма и това е. Цар!... Да, говорим за култовия Благой Георгиев, който менка жените като носни кърпи, ръси семето си наляво и надясно, а продължава да живее като ерген, в търсене на следващата "грамаданска" любов.

След като последния му брак не издържа и година, а в момента процесът по развода му с Полина Спасова тече, Джизъса дори не дочака всичко да приключи и да го обявят официално за свободен. Той публично демонстрира новата си връзка с "колежката" си от Сървайвър - Мария Обрейкова и отгоре на всичко й се обясни в любов.

Както знаем, вчера тя напусна формата, но преди да си тръгне, Благой я дръпна встрани и... буквално й се разкри. "Толкова съм ти благодарен за всичко. Невероятно хубаво ми е с теб и исках да се върнеш. Ще те чакам", прошепна Георгиев в ухото на Мария, докато я бе прегърнал, но това не остана скрито за микрофоните, а екипът го излъчи в ефир.

Всъщност, миг по-късно се разбра, че именно връзката му с Мария Обрейкова е потресла Полина и я е накарала да поиска развод. Спасова е знаела за това и по тази причина е заминала за Доминикана преди време.

"Благойчо не може да си го държи у панталоните и пет минути, ако няма кой да го надзирава. Това не е работа... Която е мазохистка, нека се мъчи с него, но явно Полина не е", коментират източници.