Ники Кънчев е бил пред развод със съпругата си Даниела заради 2-годишната си връзка с мъжемелачката Вики от "Мастило"!

Невероятно, но самият факт - Ники Кънчев е имал тайна връзка с Вики Терзийска от група "Мастило", която едва не му коствала брака със съпругата му Даниела. Това разкриха източници, близки до Ники Кънчев и живи свидетели на забежките му с атрактивната певица, през чието легло били минали десетки и главно семейни мъже.

Причината Вики Терзийска да залита само по женени господа бил страхът й от обвързване, наследен от любовта й с Влади Ампов - Графа. Двамата бяха гаджета, когато Вики Терзийска бе на 18 години, а Графа беше първият й мъж. Силно влюбена в него, тя едва не откачила от мъка, когато шест месеца по-късно той й заявил, че е по-добре да останат приятели, защото нищо по-сериозно няма да излезе.

[caption id="attachment_331294" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев имал две годишна връзка с Вики Терзийска зад гърба на Даниела[/caption]

Оттам нататък Вики Терзийска го раздава свободно и мачка наред, като между чаршафите й са попадали не един и двама популярни и законно обвързани господа. Две години от живота си Виктория отдели и на Ники Кънчев, като по онова време той бил официално сгоден за настоящата си съпруга Даниела. Изкусителката Вики Терзийска обаче успяла да му врътне главата и да го подлуди дотам, че Ники Кънчев да продължи да съгрешава дори след сватбата си.

"Вики направи всичко по силите си, за да накара Ники Кънчев да изостави Даниела още преди сватбата. Той изпитваше чувства към нея, но знаеше и славата й, затова не пожела да направи нещо толкова глупаво. Въпреки че остана с Даниела и се ожени за нея обаче, Ники Кънчев още дълго време не можеше да се отърве от слабостта си към Вики Терзийска, а двамата регулярно се срещаха в дома й или в малки столични хотелчета", разкриват познати на водещия на Биг Брадър Ол Старс, като твърдят дори, че самата Даниела знаела за изневерите на съпруга си.

[caption id="attachment_331295" align="aligncenter" width="300"]Вокалистката на Мастило знае как да омайва мъжете Вокалистката на Мастило знае как да омайва мъжете[/caption]

В крайна сметка Ники Кънчев се изморил от аферата си с Вики Терзийска и пожелал да сложат край. Решение, на което певицата не възразила, тъй като вече отлично знаела, че няма да получи нищо от любовника си, най-малкото развод и сватба с нея. Така отношенията им приключили, а към днешна дата Ники Кънчев и Вики Терзийска не са дори приятели.