Зорница Линдарева сама си подписа смъртната присъда в лицето на Жени Калканджиева!

Зорница Линдарева не спря да се дъни. Този път обаче дезориентираната глезла направи фатална грешка, с която сама подписа смъртната си присъда в лицето на Жени Калканджиева. Въпреки че видя нервния срив на шестата по красота, след като половинката й Стефан Манов - Тачо бе изритан от Къщата на Вип Брадър, Зорница Линдарева изобщо не се трогна.

А днес, пред очите на всички съквартиранти, тя отново се залепи за Жени Калканджиева и я заля с нечувани "признания". Пред шашнатите лица на останалите участници, Зорница Линдарева започна да обяснява на Жени Калканджиева /с цел да я "успокои"/, как и нея самата я били наранявали много често и как тя също станала жертва на изневери.

[caption id="attachment_327238" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева направи последната си и този път наистина фатална грешка спрямо Жени Калканджиева[/caption]

"Да не ти пука! Знаеш ли колко пъти мои приятелки са ми взимали гаджетата?! Аз и затова нямам приятелки жени - защото винаги искат да са като мен, искат да имат моите дрехи, моите бижута и най-вече моите мъже. Това е все едно да ти вземат енергията, защото искат да притежават живота ти. Така че не само ти си била предавана, аз също знам какво е изневярата", не спираше да бълва Зорница Линдарева на Жени Калканджиева, с което категорично си спечели омразата й.

Жени Калканджиева изглеждаше така, сякаш не иска да повярва на очите и ушите си. Думите на Зорница Линдарева я накараха да се ококори така, сякаш се питаше нормално ли е това момиче или наистина има силен психически проблем.

"Зорница Линдарева за енти път доказа, че е неадекватна. Луда ли е, че да дрънка такива глупости на Жени Калканджиева при положение, че вижда мъката й по Тачо и че отлично знае, че самата тя е причина за изгонването му от шоуто и за проблемите в брака му с Жени. Наглостта й премина всякакви граници", шушукаха съквартирантите, начело с възмутения от дън душа Евгени Минчев.

Тези думи на Зорница Линдарева обаче са гаранция за едно - ако тази вечер й се размине и не я отстранят по време на елиминациите, то Къщата ще й се стори тясна. Защото Жени Калканджиева ще направи и невъзможното за това.