41-годишният Благой Георгиев е превърнал влюбванията си в маратон. Колкото повече остарява, толкова повече и по-бързо сменя обектите на чувствата си (ако изобщо може да се твърди, че има такива). Джизъса още не е оформил документите по развода със съпругата си Полина Спасова, а вече мре по друга. Както всички знаем, това е Ивана Главчева - щерка на рапъра от Пловдив - Ванко 1.

Ивана се познава с Благой от клиниката по стоматология на баща си под тепетата, където тя работи на регистратурата. Е, мацката още не е отвърнала на чувствата благоеви, а и едва ли ще отвърне, но друго втрещи потребителите в нета - снимки на нея и на Полина, от които се вижда, че двете са... ами еднакви.

НЕЧУВАНО: Тези СНИМКИ на Полина Спасова и Ивана Главчева разтърсиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК)

Като казваме "еднакви", то разбирайте напълно еднакви и е видно от всеки. Ивана и Поли имат дълги и доста тъмни коси с почти еднакви прически, на ръст и тегло са също почти равни, имат съвсем идентични хиалуронови устни, еднакво оформени вежди, скули и разбира се, същия бронзов загар.

НЕЧУВАНО: Тези СНИМКИ на Полина Спасова и Ивана Главчева разтърсиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК) - Снимка 2

Дори силиконите им изглеждат еднакви, но какви са реално и без дрехи, това може да каже само Благо. Зевзеци в нета прихнаха в смях и попиляха футболиста, който само преди дни твърдеше в ефир, че си търсел напълно натурално и естествено момиче, без корекции.

НЕЧУВАНО: Тези СНИМКИ на Полина Спасова и Ивана Главчева разтърсиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК) - Снимка 3

"Блажко, Блажкооо, цялата ти работа е такава. Клонинг до клонинга. Няма да се оправиш, човек, не можем да те мислим като одъртееш", коментират в нета.