Нечувано и невиждано! Един от най-желаните ергени у нас се отказа от жените. Слави Трифонов веднъж завинаги (или поне така си мисли засега) се прости с надеждата да се влюби. А и не само да се влюби, а дори да прояви минимален интерес към някоя дама.

Това признава самият той преди дни в компания, по време на една от редките си вечери с приятели в столичен ресторант. Източниците довериха, че Дългия пет пари не давал и уверявал всички, че е свикнал сам и му е много гот да си живее така.

Нечувано! Слави Трифонов отказа жените: Не съм ч*кал от една година! И к'во?! (ВИЖ ТУК)

Знаем, че Слави имаше една голяма любов в лицето на психоложката Маги Ангелова и няколко сравнително сериозни връзки - с певицата Алекс Раева и танцьорката Мартина Огнянова. Последната му афера бе с фитнес треньорката Мартина Джорджевич, която приключи с крах, а и шоуменът-политик не беше и на йота влюбен в нея.

Причината за отдръпването на Трифонов от женските ласки е и фактът, че той дълго време имаше къде-къде по-сериозни проблеми от любовните. Помним, че Слави едва ходеше, беше много зле и премина през какви ли не лечения и терапии, които се надяваме искрено да са му помогнали да се излекува.

"Мани бе, любов! Дръжки! Не е за мен тая работа, то се е видяло. Плюс това не съм ч*кал от година. И к'во?! Да не съм умрял?!", иронично подметнал Слави, който така или иначе си е "взел доста" от това през годините.