Жени Калканджиева бе разкрита само на метри от победата във Вип Брадър!

Броени дни остават до големия финал на Вип Брадър идния понеделник. Вместо с добро обаче, много от съквартирантите ще бъдат запомнени от зрителите с непрестанните си скандали и интриги, както и с океана от лъжи, заливащи Къщата. Измамата, която лъсна на метри от победата днес, е на шестата в света Жени Калканджиева. И е на път да й осигури червен картон, вместо корона.

Оказа се, че Жени Калканджиева има тайна договорка с продуцентите на шоуто. Споразумяла се с тях, че ако тя и Тачо излязат победители във Вип Брадър, то ще им предостави половината от правата за организацията и кастинга на предстоящия конкурс "Мис България".

[caption id="attachment_329425" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева и Тачо печелят шоуто с измама и предварителна договорка[/caption]

Припомняме, че Жени Калканджиева бе отстъпила лиценза на "Мис България" под наем на Вили Сечкова, която организира конкурса миналата година и го разигра под формата на риалити формат. След като договорът им изтекъл, тя вече не искала да налива средства в "Мис България", а Жени Калканджиева още не разполага с достатъчно финанси, за да се справи сама.

Затова и снощи Стефан Манов - Тачо й се развика и обвини в лъжа, че парите от Вип Брадър ще бъдат за образованието на сина им. "За сина ни ли?! Кого лъжеш, бе?! Чуваш ли се какви глупости говориш?! Парите няма да отидат при детето ни, а в твоята агенция", разбъбри се подпийналият Тачо, а думите му сериозно вбесиха Жени Калканджиева, която се почувства предадена.

За да замаже положението и да отклони вниманието на зрителите от истинската си цел и тайната си договорка с екипа на Вип Брадър, Жени Калканджиева успешно изигра ролята на повторно измамената и наранена съпруга, като дори настоя Биг Брадър да извика бракоразводния й адвокат в Къщата.

"Много шум за нищо. Или по-скоро, за да замажем очите на хората и да затворим устата на Тачо. Този човек като се напие и майчиното си мляко е склонен да издаде. А Жени е наясно, че победата им виси на косъм", коментират източници, близки до предаването.

Освен това, Жени Калканджиева и Тачо разчитали на огромната подкрепа от страна на свои хора, които още от началото не спирали да пускат смс-и в тяхна подкрепа, а организацията им за самия финал на шоуто, била повече от солидна.