Певицата Теодора, чиято "Малка черна рокля" бе хит в чалгата преди години, избяга от американската си мечта, която уж сбъдна в Щатите. Знаем, че тя беше там няколко години, там се омъжи за избраника си Иво, там му роди и дъщеричката им.

В мрежите Теодора показваше супер лукс, просторни къщи и привидно щастие, което в крайна сметка се оказа точно такова - привидно. Днес тя вече е у нас и обяснява как решила да поднови кариерата си, но зад това се крие шокираща причина, разкриха близки до нея източници.

По думите им, бракът на Теди и Иво е бил добър само през първата година, а после се е превърнал в кошмар. Той започнал да не я поглежда, да не я зачита за човек и да не се прибира често в дома си. Стартирали тежки скандали, в които Теодора редовно била обиждана и ругана с най-гнусни думи, а половинката й дори не криел, че ходи по чуждо.

На няколко пъти тя го засичала в компанията на негови любовници, повечето от които били бройки, но на два пъти бил и "влюбен". "Коя жена и колко време ще може да търпи това?! В един момент избираш себе си и детето си, и дори преставаш да обичаш насилника си, защото това е психически тормоз", коментират източниците.

Днес Теодора се готви да пусне и ново парче "Самолет", в което се пее точно за изневерите на мъжа, а запознати разкриха, че то е посветено на бившия й.