Златка Димитрова е сломена от мъка по изгубеното си бебе, а от риалитито продължават да се гаврят!

Сломена от мъка, вчера Златка Димитрова откровено изплака болката си пред цяла България, споделяйки, че е изгубила така чаканото си бебче. Златка Димитрова беше достатъчно силна, за да се изправи лице в лице с истината и милионите българи, и откровено да признае мъката си. Като имаше само една молба - да я оставят на мира, за да изживее трагедията си сама, заедно със семейството и любимия Миро.

Да, но това не се случи. Златка Димитрова получи неочаквана и жестока подигравка, но не от медиите, а от любимият й доскоро Вип Брадър. А почитателите и близките й са потресени от видяното.

[caption id="attachment_322558" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова не е очаквала това точно от Вип Брадър[/caption]

Вип Брадър ужаси всички с безочието си като само ден след тежката загуба на Златка Димитрова публикува в официалната страница на шоуто си виц за нея. Потресаващият за всички майтап със Злати гласи, че "Златка Димитрова като същинска учителка по география се карала на ученика си Азис, който не знаел как се пише правилно името на държавата - Иран или Ирак", пише Хотарена.нет.

Ако според администраторите на страницата на Вип Брадър това е невероятно остроумен и най-вече адекватен на ситуацията виц, то за потребителите твърдо не е. Не само фенове на Златка Димитрова, но и хора, които открито признаха, че не я познават или че не им е любимка, скочиха срещу тази гавра като обвиниха администраторите, че постъпката им е нечувано жестока.

[caption id="attachment_322561" align="aligncenter" width="281"]Жестоката гавра на Вип Брадър Жестоката гавра на Вип Брадър[/caption]

"Вие нормални ли сте, бе?! Смятате ли, че този момент беше най-удачният, за да си вдигате рейтинга на страницата с подобни шеги. И смятате ли, че Златка Димитрова е готова да приеме тези "шеги", след като още не е оплакала бебето си. Позорна и долна постъпка!", пишат потребители в страницата на Вип Брадър, както и по форумите в мрежата.

Защото да си заядлив и с остър език е едно, но да удряш по човек, който току-що е изживял най-голямата си болка, е непростимо и нечовешко.