Още малко остава да се "хванат за гушите" - буквално, Джино Бианкалана и Ива Атанасова - Айви. Джино го знаем всички, но тези, които се чудят коя е Айви, същата е певица и инфлуенсър (или поне така се води).

Скандалът дойде оттам, че Айви се оплака как Джино я завлякъл с 500 лева, които й обещал ако доведе хора на партито му в ресторанта, като един вид реклама. Понеже приятелите й се озовали с Ковид обаче, Айви отишла сама, само с двама-трима и Джино й подхвърлил 150 лева, останалите не й ги дал.

"Казах му, че това е нечестно и че ще разкажа в мрежата за него, а той започна да ме обижда и да ме заплашва, че ще ме пребие, той е чудовище", оплаква се Айви и твърди, че е уведомила полицията.

На свой ред Бианкалана заяви, че няма да се занимава с "боклуци" и "пр@ститутки", не отрече, че я е нарекъл така, но отрече да я е заплашвал. Той разказа, че лично е дал от себе си 6 бона на Айви, която го помолила да празнува рождения си ден в ресторанта му, но нямала пари да се усмихне.

"Беше като мишка, пуснат лев нямаше, а искаше да се покаже пред аверите си. Тогава аз поех целия й масраф и защо - за да лъже и да си измисля нелепици за мен ли?! Аман от долни и нещастни хора", бесен е и Джино.

Източник: Телеграф