Който се е докосвал по някакъв начин до Кремена Халваджиян, знае, че тя е надута, със самочувствие и пълен сноб. Именно като такава се прояви и в последните дни.

Креми се оказа пълна неблагодарница, защото оплю собствените си зрители. В ефира на Нова телевизия тя заяви колко е отегчена и едва ли не сърдита на българите, които били пълни простаци и много далеч от европейците.

Същите тези българи, заради които семейство Халваджиян са милионери, биват  подлагани на огромни критики. Именно тези българи правят рейтинга на пошлите предавания на Маги Халваджиян, но това явно празноглавата му женица не го осъзнава. Ако тези българи бяха други, по-интелигентни, както тя иска, нямаше да гледат лиготиите на Рачков в ефир и съответно Маги и Кремена нямаше да трупат пачка след пачка.

Стилистката на „Като две капки вода” е доста нагла, защото самата тя не спазва всички правила, а се оплаква от околните. Така например многократно е била забелязвана да говори по телефона по време на шофиране. Даже понякога прави цяла опашка на входа на мола, карайки колите зад нея да я чакат да си свърши телефония разговор.

Извън България Маги Халваджиян не би натрупал милионите, които има сега. Така че не е ясно срещу какво точно протестира жена му.

Арменецът е един посредствен продуцент, който не е измислил и едно собствено шоу. Всичките му предавания са с чужди оригинали, но излъчвани у нас чрез лиценз.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com