Поп фолк дивата се оказа неблагодарна щерка

Певицата Галена не се грижи за своите родители. Една от най-оборотните пайнерка не й пука как и къде живеят нейните мама и татко. Поп фолк звездата, която се къпе в разкош и скоро дори стана собственичка на гръцки остров, който съпруга й милионер й подари е оставила родителите й да обитават панелка в град Шумен. Жилището е малко и то в блок, който се руши, пише HotArena.net.

Чаровната брюнетка, която живее в луксозен палат, който има хотелска и ресторантска част във Велико Търново е оставила родителите си да мизерстват и да свързват едвам двата края. Венета и Вичо Генчеви обаче непрекъснато оправдават поведението на известната си щерка пред съседите си.

[caption id="attachment_333442" align="alignright" width="199"]Галена е неблагодарна щерка Галена е неблагодарна щерка[/caption]

Те постоянно обяснявали, че Галена с нищо не им е длъжна. Въпреки че тя е една от най-оборотните и скъпо платени певици на „Пайнер”, те не искали нищо от нея, защото били горди хора, които сами се оправят в живота. А и си харесвали апартамента, научи Kluiki.bg.

„Това си е факт. Но не може ли Галена поне малко да им помогне.Все пак те са й дали живот, гледали са я, издържали са я. Сега тя е известна и богата. Нейното направо си е черна неблагодарност”, възмущавали се съседи на родителите й.Галена има по-големи брат и сестра, и според комшийското ЦРУ също им обърнала гръб и не се интересувала от родата.

За разлика от нея, колежката й Преслава подари за Коледа на майка си и баща си модерен апартамент в центъра на родния им град Добрич.Въпреки, че се върти слух, че една от най-платените певици на „Пайнер” е особено пестелива и не пръска пари излишно, а няма и съпруга богаташ на колежката си Галена, направи убийствен дар на родителите си.

Въпреки разкоша, в който живее, Галена има още какво да научи за елементарната човешка благодарност.