Единствената щерка на царя  била доста пияна и си говорела сама по време на ареста. Отначало не я познали, че е Калина. Това са твърденията на мъжа, който стопанисва хотела, пред който се случи инцидента. При който пияната Калина се заби в бариера на място за паркиране в курорта Боровец.

Тя си скрила лицето, като казала, че не се интересува от известност, а иска да чуят нейната версия за инцидента и обвинила човек, че я е наранил, когато й отнел ключовете на колата.

А хотелиерът е категоричен, че външния й вид нямал нищо общо със снимките й, които се тиражират в мрежата.

Неадекватната Калина била боса и объркана (Хотелиер с шокиращи разкрития за пияната княгиня)

Той цъфнал  веднага на мястото на произшествието, след като му съобщили, че една пияна жена има неадекватно поведение на паркинга. Звъннал на 112 и по една случайност пристигнал заедно с органите на реда.

Човекът твърди още, че Сакскуборгготска се държала досущ като пияна и праснала 2 пъти негов служител с мобилния си телефон.

А когато полицаите я попитали за ЕГН-то отвърнала, че не го помни и ги предупредила, че ще има обаждане да я пуснат.

После пристигнал съпруга й Китин Муньос с хора от екипа им, а хотелиерът твърди, че веднага започнали да я тъпчат с кисело  мляко с надежда дрегерът да не отчете истинската стойност на промилите, а по-ниски.

Свидетелят казва още, че никой не е проявявал агресия към пияната царска дъщеря.

Източник: Лупа.бг