Бившата половинка на Кубрат Пулев отново е сингъл и с наранено сърце от поредната си връзка, колкото и кратка да беше тя. Да, говорим за Андреа, която лично изрева в мрежата, че е разочарована от новия си любим. Който явно вече също се е превърнал в бивш.

И не става дума за онзи цигулар, с когото се беше снимала за парлама, а за мъж, чиято самоличност не пожелава да разкрие, а то вече няма и смисъл. Ясно е само, че двамата са били заедно съвсем кратко, може би няколко месеца, през които тя е научила, че й кръшка. Казано по-точно - сваля наред мадами в нета.

"Това, че един мъж си говори и чати с теб по 24 часа дневно, не значи, че не го прави и с други жени" - това написа Теодора Андреева в своя профил, което, както се сещате, далеч не е случайно.

Певицата отдавна е доказала, че всяко нещо, което публикува, има своя скрит смисъл и е послание към някого или към самата нея. Потребители обаче я посъветваха щом се е получило така и отново са я предали, да потърси и причината в себе си.

"Помисли си ти какви мъже си избираш, а също и какво им даваш?! Защото обикновено крушката си има и опашка", коментират в нета.