Тя наистина беше чара на имението до огромна степен. Да, Христиана от "Ергенът" може и да не се държеше като дама и да надигаше чашката повечко от нормалното, но определено внасяше цвят. Какъвто "дамата" Силви няма да внесе и след три живота.

За жалост обаче Хриси сама си изпроси червения картон като принуди Алек Младенов да я целуне по устните. Той го направи, но се вбеси и... разултатът вече е ясен на всички. Оказа се обаче, че самата Христиана Манова е пожелала това и го е направила нарочно. В подкаст днес тя смело призна, че си е намерила приятеля, с когото е и в момента, преди да влезе в шоуто.

"Не съм се записала аз, а ме записа племенницата ми, която не може да влезе, защото няма 18. Радвам се, че излязох, защото, хора, там е страшно. Не вярвайте на глупости, защото екипът позволява на момичетата само по 2 часа сън на денонощие. Да, толкова ни се полагаше да спим, а снимките бяха минимум 20 часа. Знаете ли, че са ни държали цял ден гладни, преди старта на предаването и че се отнасят с нас като с животни?!", разкрива гневно Христиана Манова.

Тя съветва зрителите да гледат шоуто, защото щели да видят такива страшни моменти, от които да им прилошее. "Тепърва ще става ужасяващо, само гледайте", казва Хриси.

Източник: Crimesbg.com