Вече се разбра защо Гала става все по-ревнива и недоверчива към далеч по-младия си партньор Стефан Николов. Не, че последният не си го заслужава - знаем, за флиртаджийския му нрав и "цененето на женска хубост", от които пропищяха не една и две дами в мрежата.

Истината обаче лъсна днес, когато необработена снимка на Гала видя бял свят и показа, че екранният грим, подходящо осветление и фотошоп наистина са способни на чудеса. Извън тях обаче положението е такова, каквото е нормално за годините й, а те са 56.

Да, Гала не е на толкова голяма възраст, при все, че пак ще споменем визията на една Джей Ло, която ще чукне 54 лазарника. Генът обаче си е ген, а приказките на Гала за козметичната й серия, която сваляла десетилетия от лицето, както и за лицевата гимнастика, която прави, се оказаха просто мечти.

От фотото идеално се вижда, че лицето на Гала напълно отговаря на годините й - нещо, което успешно се замаскира от камерите в "На кафе" (това прави и Лили Иванова от десетилетия)... Овалът й е отпуснат, бръчиците са на лице, а шията... там положението е доста по-сериозно и май е време да се вземат мерки, ако е възможно.

"За разлика от Гала, Стефчо си е още младок. Е, побелял е малко, но на мъжете в това им е чарът. Дано да успее да го задържи с времето и да не го спипа да търчи по чуждо като нерез", коментират в нета.