Поредна раздяла, поредно триене на снимки, поредни глупости и лиготии... Криско и Цвети не са заедно - за кой ли път, а причината е в бившата стюардеса. Мнозина вече открито се чудят как рапърът толкова време търпи подобно отношение и няма ли най-накрая да й бие шута веднъж завинаги.

Това, което прави Цветелина Петрова днес, го е правила до втръсване вече няколко пъти. Тя се цупи, напуска Криско, трие снимки и се отдава на публикуване на тъпи фотосесийки и сторита в нета. Явно си умира да се прави на вървежна и голяма инфлуенсърка, но дали си дава сметка, че без Талев е едно голямо нищо?!

Близки до рапъра разкриха, че всъщност ядовете му с Цвети не са породени от изневери от негова страна, а от нейните комплекси и манията й да бъде известна сама, а не покрай мъжа си.

"Тя толкова не може да проумее, че преди Криско беше никоя и след него ще бъде същата. Абе, моме, кой ти даде известността на тебе и защо хората още не знаят коя е Цветелина Петрова, ама за Цвети на Криско се сещат?! Вместо да се радва и да е доволна, че мъжът й работи и дърпа семейството им напред, тя се затръшкала, лиглата", коментират източниците.

Източник: Уикенд