Тя бе жената, която Слави Трифонов обичаше до лудост и след нея надали е изпитвал подобни чувства към друга. Да, разбира се, че говорим за Маги Ангелова или просто Маги на Слави, както и до днес продължават да я наричат.

Маги е психолог, а със Слави от десетилетия не ги свързва нищо, освен приятелство и подкрепа. Знаем, че Ангелова беше омъжена и имаше едно дете от мъжа си, а после се заговори за развод. Към днешна дата не е ясно какво точно е семейното й положение, но снимките, които преди часове видяхме, ни стреснаха.

Не вярваме на очите си: Маги на Слави рязко се състари, това не е същата жена! (СНИМКИ)

Да, Ангелова никога не е била от типа жени ала Елизабет Тейлър, които ходят ярко гримирани и ефектни. Тя по-скоро залага на естествената визия и това е добре, но в случая не гримът сащиса потребителите, а самото й лице. Маги далеч не е престаряла на години, макар определено да е минала 45, но рязко се е състарила.

Лицето й, особено в областта на очите, е пълно с бръчки, а и самият овал е някак повехнал и отпуснат. Не вярваме психоложката да няма пари за процедури или скъпа козметика и дори да не си пада по екстремни намеси по лицето си, може да се грижи добре за него.

"Харесвам си бръчките и не си ги крия, защото всяка една от тях ми показва емоция, която съм изпитвала в определен момент. Те са спомени, те са живота ми", разсъждава бившата любима на Дългия.