Кой не помни култовият ген. Венцислав Мутафчийски, който всеки ден по няколко пъти излизаше да ни говори и дава насоки по време на пандемията?! Време, което се молим и надяваме да е отминало завинаги и да ни пази Бог!

През това време обаче, през 2021-ва година, ген. Мутафчийски нямаше само лоши емоции и стрес. Тогава той изпита и най-голямата радост - роди му се първороден внук, когото кръстиха на него - Виктор. Малчуганът е син на сина му Александър, за когото знаем, че има брат близнак - Марк.

Не успяха да я скрият: Ето я снахата на ген. Мутафчийски, която го дари с първороден внук! (СНИМКИ)

Никой досега обаче не беше виждал жената на Александър - снахата на ген. Мутафчийски и съпругата му Елена. И ето я днес - това е първата снимка, на която младата дама се вижда, а на нея тя е заедно със свекърва си Елена, с мъжа си Александър и с брат му Марк.

Както се вижда, снахата на ген. Мутафчийски е доста симпатична млада жена, която със сигурност е надарена и с интелект, а и с образование. Знаем, че синовете на генерала също са учили и то в чужбина като нито един от тях обаче, не е избрал медицината.

"При все, че аз съм лекар, жена ми е психиатър, никой от тях не пожела да следва медицина, но аз съм доволен, защото това е наистина тежка професия, която те изцежда", казвал е преди време Мутафчийски. И се радва, че наследниците му са заложили на правото и на икономиката.