Едва на 32 години е младата и красива Луиза Григорова, по мъж вече Луиза Макариев. Възраст твърде крехка, за да се покаже във вида, в който го направи снощи и буквално втрещи потребителите в нета. Защото на фотото, което тя лично постна в мрежите, се вижда момиче, което е всичко друго, но не и Луиза, която познаваме.

Не, това не може да е Луиза Григорова: Неузнаваема и рязко състарена! (реални СНИМКИ от вчера)

Лицето на актрисата е в близък план и по него ясно се виждат признаци на рязко състаряване. Под очите й е страшно - тъмни кръгове, торбички, бръчки. Отделно от това цялото й лице е някак изпито и изглежда посивяло и уморено, а това се дължи и на общата слабост на физиката й - тя става все по-кльощава, въпреки че отдавна вече е раждала жена.

Мнозина от феновете й се притесниха сериозно за нея като основните предположения в нета са две. Според хората или Луиза Григорова и нейния избраник Мартин Макариев имат търкания в брака, или тя просто е забравила да се грижи за себе си.

"Такава кожа и такъв вид се получават ако престанеш да ползваш нужната козметика и грижи за лицето си. Те сега снимаха и филм, та е достатъчно ако Луиза не е ползвала елементарната слънцезащита - за нула време последиците може да станат очевидни и направо зловещи", коментират дами, запознати с ежедневната женска рутина.

На самата Луиза обаче явно изобщо не й дреме, а си вее байрака с усмивка по живота.