Всеки е имал своите моменти на безпардонност и наглост, но Даяна Ханджиева чупи рекорди. 29-годишната актриса, която бе основната причина за края на брака на Ники Илиев и съпругата му Саня Борисова, може спокойно да дава курсове на тема "Как да разбием чуждата връзка". А Наталия Кобилкина пасти да яде!

Не ти ли омръзна да разбиваш връзки: Ето с кого е в момента въртиопашката Даяна Ханджиева! (СНИМКИ)

Знаем, че преди години тя се напъха в леглото на режисьора Ники Илиев, което доведе до развода му със Саня. После, по време на "Фермата", Даянка първо се хвана с фокусника Данчо, чиято годеница го чакаше навън, а после се заусуква и около пилота Петър. Просто "приказка", какво да кажем за подобно поведение...

Не ти ли омръзна да разбиваш връзки: Ето с кого е в момента въртиопашката Даяна Ханджиева! (СНИМКИ) - Снимка 2

Получи се така, че годеницата на Данчо го заряза, явно е имало достойнство момичето, а той си биеше главата в стената, когато Даяна Ханджиева под носа му се сваляше с пилотчето.

Е, няколко години по-късно (да не забравяме, че пилотът изобщо не й обърна внимание за сериозна връзка), Даяна Ханджиева отново се е сетила за фокусника Данчо. Не е ясно какви фокуси му е приложила, но двамата бяха засечени да се разхождат като гаджета по столична централна улица.

Докога ще е така и има ли изобщо въртиопашката чувства към наивния Данчо, скоро ще се разбере...