Една снимка от дискотека в София обиколи мрежата и събира все повече негативни коментари. На фотоса е популярната Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе.  Тя е извадила на показ силиконовите си гърди, но те са потресаващи. Няма по-нескопосано поставени импланти, шушукат из мрежата.

Ивка се е снимала с весела компания в мрежата, а тя на преден план е изпъчила изкуствения си бюст.  Двете топки на брюнетката са стигнали почти до шията ѝ, а началото си водят от подмишниците.

Не сте виждали толкова грозни гърди: Ивка Бейбе стана за смях

"Такова огромно разстояние между гърди не сме виждали. През годините е имало и други окепазени звезди, но тази бие всички рекорди. Явно не е имала достатъчно пари и се е доверила на некадърник. Потресаваща гледка", гласи един от коментарите.

„Игри на волята“ я бяха наели да води подкаста и се изложиха брутално. Тя се чуди и мае как да стане известна. Преди време бе позволила на Галена да я хване на каишка и да обиколи с нея цялата дискотека в Студентски град. Друг път пък коментира, че за скромните си 23 години била спала само с 20 и няколко мъже.

Източник: hotnews.bg