Дни след раждането на първото си дете, което кръсти с романтичното име Ромео, Християна Лоизу хукна на работа. Да, мнозина останаха шокирани от факта, че певицата е "зарязала" бебока на баби или стринки, за да пее по села и паланки, но причината не е болна амбиция.

Близки до нея разкриха, че Лоизу е принудена да пее, за да си изкарва прехраната и тази на детето си, защото реално се справя с всичко сама. Помним, че по време на бременността си тя така и не каза и дума за бащата, което беше повече от странно.

Нейни познати разкриха, че таткото е бившият й годеник - светският репортер Боби Стар, с когото се разделиха, а после се събрали отново. Очевидно обаче нещата помежду им не вървят, а и самият Боби никак не е добре финансово. Той се показал и като крайно несериозен мъж за семейство и дете, а Християна решила да се оправя сама.

Тя продължава да мълчи по темата за половинката си, крайно разочарована и от него, и от себе си, че му е повярвала. "Хриси е силно и борбено момиче и ще се изправи на крака. А и далеч по-добре е да живее сама със сина си, отколкото да се дразни и да мъкне на гърба си някой, който не може да й даде това, което заслужава", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com