Да, истина е и тя вече е окончателно потвърдена. Борис Солтарийски и Аделина Солтарийска вече не са семейство. Нещо повече - те не са се разделили като "приятели", както обичат да казват всички наши известни личности, а напротив - не могат да се дишат.

Поне Аделина не иска и да чува за Боцко, както лигаво наричат певеца на Слави Трифонов. Моделката е изтрила всичките им общи снимки в мрежата и дори не поздрави Солтарийски за рождения му ден в края на февруари. По същото време тя се забавляваше с приятелки в Щатите, но не обели и дума за празника на бащата на дъщеря си.

Малкото момиченце също е с нея зад океана, но не е ясно още какво точно прави Аделина там и за колко време смята да остане. Нищо чудно и да реши да се установи за постоянно, още повече, че може да си намери работа и като модел.

Знаем, че тя има своя линия дрехи, която явно се опитва да лансира и в Маями, но е очевидно, че поне засега, България изобщо не й липсва. Явно наистина причината за краха с Борис е сериозна и като нищо ще се окаже негова любовта забежка, както говореха слуховете. Боцко постоянно е заобиколен от жени и едва ли си държи ципа затворен.