Софи Маринова май не си е научила урока

Ромската перла заминава за седмица в Лондон. Заедно с нея ще пътуват Лоренцо и новото му гадже Кати.

Певицата обаче мълчи за бъдещите планове около новото гадже на сина си. Дали двамата са заедно и ще има ли сватбени фанфари, Софи не обелва и дума.

Дали това ще е бъдещата снаха питат фенове, но Софка запази упорито мълчание. Въпреки че младите са пуснали снимка заедно, те също не проронват и дума, вероятно за да видят дали наистина са съвместими.

След като Лоренцо имаше фиаско с предишното си гадже Мария, а Софка даваше мило и драго за бъдещата снаха, нещата не се случиха. Обещаната грандиозна сватба се провали с гръм и трясък, заради което сега всички пазят мълчание.

Софи, сина й Лоренцо и новата му заминават на 1 май за Лондон. Маринова ще пее на 3-ти  в „Селби център“. Тримата остават седмица в английската столица, като фолкаджийката има запазен апартамент в луксозен хотел.

Импресариото на певицата Тодореско Неделчев издаде, че Софи ще посети любимия си Мол-„Хародс“, където цените са космически.

Там парфюмите вървят по 5000 паунда, а хамбургите по 30 паунда. Певицата ще посети също прочутото виенско колело, както и Уестминстърското абатство, в което се провеждат коронациите на английските крале. Разбира се в компанията на сина си и новата му тръпка.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com