Като същинска ходеща реклама на пластични операции е Елена Станулова. Дъщерята на актрисата ни Искра Радева отдавна е вманиачена по разкрасяването - дотам, че преди време й се наложи да си извади нова лична карта, за да я разпознават на снимката.

Днес тя се хвали с поредното си лягане под ножа като целта е била да повдигне вече увисналите импланти на "балконите" си. Елена е избрала за това не наши, а турски пластични хирурзи като престоят й в южната ни съседка е бил за няколко дни.

Знаем, че тя е една от първите, които се решиха на множество интервенции, за да променят до неузнаваемост визията си в името на красотата. Кой плаща за целия масраф обаче не е ясно, тъй като не се знае има ли мъж до Елена. Припомняме, че тя дари Радева с внук, но така и не се появи публично с бащата на детето си, за когото се знаеше само, че е богаташ.

След раздялата им, Станулова загатваше за още няколко връзки, всички с паралии. Навремето тя беше романтично обвързана и с Христо Сираков, на когото се говореше, че разбила сърцето, зарязвайки го заради афера с по-заможен от него господин.

Елена преди време работеше от синоптичка до държавен служител, но от последното се махна след скандално интервю, в което подробно описваше всичките си преживявания и предпочитания в кревата.