Захари Бахаров не спира да изумява с алчността и претенциите си. Някой спешно трябва да го уведоми, че той не е нито Ал Пачино, нито Робърт Де Ниро, за да се надува до небесата.

За участието си във „Войната на буквите”, продуциран и излъчван от БНТ, 42-годишният актьор е лапнал цели 100 000 лв.  Това е рекорд за сериала, като дори актьорите с главните роли Деян Донков и Теодора Духовникова не взимат толкова много. Тя например е прибрала само 60 бона, по 5000 на епизод.

На всичкото отгоре всички от екипа се отнасяли специално със Захаров. Героят му Георги Сурсувул бил измислен специално за него. Освен това актьорът бил постоянно с претенции за всичко – от вкуса на кафето до протичането на снимачния ден и сценария.

Самочувствието на Захари било нараснало до небесата, твърдят негови познати. С него вече не можело да се разговаря норлано, защото се имал за най-голямата звезда в българското кино и театър.

Големият от братя Бахарови задмина по хонорар дори Юлиан Вергов, който доскоро водеше класацията. Захари взима повече и от другия си добър приятел Владо Карамазов.

С подобни хонорари няма да е чудно, ако за последните 10 години е станал милионер. Освен това дълго време той печелеше много и като тв водещ.

Захари Бахаров сега се надува като големия актьор, но не беше далеч времето, в което се примоли на Васил Божков да го направи водещ на Националната лотария. Още тогава актьорът свикна да живее в лукс и си увеличи тарифите.

Източник: Уикенд