Да, вярно е, че Десислава успя да свали доста килограми и да влезе в далеч по-добра форма, отколкото беше години наред. И, разбираемо, й се прииска да свали широките, дълги и раздърпани дрехи, за да се вкара в нещо наистина мини и мноого предизвикателно. Млада е още все пак, но... дали й отива на фигурата?!

Не прекали ли: Десислава с минижуп до з@дника, но отива ли й?! (МНОГО СНИМКИ ОТ СНОЩИ)

Снощи Десито имаше участие в чалга клуб, където накара клиентите да онемеят и да се втренчат в нея. Защото тя за сефте се появи с ултракъса рокличка, от която аха да й се види з@дницата. Роклето няма да го коментираме като стил, защото си беше доста лъскаво и кичозно, но в случая акцентът е на това под него.

Не прекали ли: Десислава с минижуп до з@дника, но отива ли й?! (МНОГО СНИМКИ ОТ СНОЩИ) - Снимка 2

Наистина Десислава е вталена, но според повечето от очевидците, а и потребителите в нета, не дотам, че да залага на толкова оскъдни тоалети. Под рокличката се подаваха крачета, които за такава дължина, са си откровено пухкави, да не кажем и дебелички.

Не прекали ли: Десислава с минижуп до з@дника, но отива ли й?! (МНОГО СНИМКИ ОТ СНОЩИ) - Снимка 3

"Една идея да беше по-дълга роклята и щеше да й седи страхотно, но избърза. А всяко нещо си има времето и момента. Не е още за такъв род дрехи. Нека да спазва режими, да потренира, защото и това е основно за визията, а после да се облича, както ще", коментират очевидци.

Не прекали ли: Десислава с минижуп до з@дника, но отива ли й?! (МНОГО СНИМКИ ОТ СНОЩИ) - Снимка 4