Въпреки че дует "Каризма" се разпадна отдавна, двамата изпълнители все още са любимци на публиката. И Миро, и Галя Курдова се радват на обичта на феновете си, а особено доволна от това е Галка, която се отказа от кариерата си и е щастлива, че все още я помнят и харесват.

Всъщност верните й фенове винаги са били зад нея - и по времето на златните хитове на дуета, и след разпада му, и докато живееше в Англия, и след като напълня, и прочие... Галка от Каризма наистина беше доста пухкава през последните години, но това определено не й пречеше да е секси.

Тя е надарена с естествено голям бюст, който стана истинска радост за окото като качи няколко килограма. В Турция определено щяха да се избият за нея, ама нейсе, не се сети да отиде там.

Е, вече не я съветваме да го прави, защото онази Галка я няма. И ние не можахме да я познаем, честно. Помислихме, че тези снимки са от ранните й години в Каризма, когато беше фина и слабичка. Но не са. Днешни са. А на тях Галя изглежда просто трепач.

Сами виждате, че тя се е стопила буквално наполовина и повече, а дупето, което изкара... малиии, мъжете гарантирано са спрели да дишат за няколко секунди.

Галя е на 46 лазарника, но определено изглежда с цели 15 надолу. А и лицето й се е освежило и е станало като на момиченце.

Източник: Crimesbg.com